İZMİR BEYDAĞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Eğitim ?ÖğretimYılı YÖGEP (İHL ve İHO Okulları Yöneticileri Gelişimi Programı)Nisan-Mayıs Ayı

2021-2022 Eğitim ?ÖğretimYılı  YÖGEP (İHL ve İHO Okulları Yöneticileri Gelişimi Programı)Nisan-Mayıs Ayı

     İlçemiz YÖGEP toplantısı, Nisan ? Mayıs döneminde "ramazan ayı teması" ile, ülkemizin din eğitimine, ilmi, tarihi ve kültürel mirasına katkıda bulunan medeniyet öncülerimiz; alimler, bilim insanları ve öncü şahsiyetler ile eğitim camiasına örnek çalışmaları ile ilham veren ve iz bırakan eğitimciler/eğitim yöneticileri konularında çalışılması ve Ramazan ayında, namaz, oruç gibi konular ele alınarak yöntem/teknik ve paydaşlar ilçe ve okul tarafından belirlenmesi gündemiyle yapıldı. 

     Toplantıda İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mustafa OĞUL;Ramazan ayı boyunca okul bahçesinde yapılan iftarların birlik beraberlik,kardeşlik duygusu ve muhabbet açısından verimli olduğu topluca yapılan her faaliyetin bu tür bağlara destek verdiğini belirterek artması gerektiğini belirtti.Şube Müdürümüz Hayati YAVUZ; toplumda iz bırakmış öncü şahsiyetlerin öğrenciler ile buluşturulmasında katkıda bulunacağını söyleyerek toplantıyı sona erdirdi.

Beydağ Hükümet Konağı Kat 3 Beydağ / İZMİR - (232) 2803951

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.